U vremenu brzih promena trendova i pojave novih materijala nastojimo da udovoljimo svim Vašim zahtevima kako u proizvodnji pločastog tako i u ponudi ostalog nameštaja, što dokazuju povelje i diplome za kvalitet i dizajn proizvoda.  U širokoj mreži maloprodajnih objekata možete odabrati nešto iz našeg standardnog programa ili poručiti kuhinju po želji.
Preduzeće "Breza" je oduvek pratilo savremene tokove u proizvodnji nameštaja i ispunjavalo potrebe kupaca koje su se bazirale na unikatnoj proizvodnji nameštaja čija izrada iziskuje preciznost prilikom projektovanja, izrade imontaže.
U programu Breze Svilajnac je uvozni nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna po veoma pristupačnim cenama . U ovom katalogu možete videti samo deo asortimana uvoznog programa koji se svakodnevno proširuje i uvećava.
Što se tiče serijske proizvodnje došlo je do velikih promena koje su uticale na samu strukturu preduzeća. Pošto je u jednom pogonu bilo nemoguće objediniti masovnu i pojedinačnu proizvodnju nameštaja, uz zahtev da cena pojedinačnog nameštaja mora da ostane na nivou velikoserijskog, proizvodnja preduzeća "Breza" je podeljena na dva dela. U matičnom pogonu Breze je ostala proizvodnja pojedinačnog nameštaja i ekskluzivnih kuhinja, dok se u pogonu "Compa" proizvodi kvalitetan nameštaj velikih serija. Koristeći iskustvo tehničkog osoblja koje je radilo u pojedinačnoj proizvodnji, zajedno sa kvalitetnom nabavkom repromaterijala, fabrika nameštaja "Breza" može da ponudi kvalitetan nameštaj po veoma povoljnim cenama. U čitavu ovu organizaciju uključuje se i široki vozni park uz pomoć koga se može isporučiti  nameštaj  kako u zemlji tako i u inostranstvu.

... kupujte kvalitetno...da traje